geannuleerd

industrieel, eigenwijs & lokaal

Sphinxmarkt, met de
krachtkracht vanvan ambacht

'We doen het goed, of we doen het niet!'

Helaas betekent dat voor de Sphinxmarkt dat we het niet doen. De eerste editie van de Sphinxmarkt moet een mooi moment zijn van samen snuffelen, ontdekken, eten, muziek luisteren en misschien wel een dansje (voor de mensen met gesmeerde heupen onder ons). Eventjes samen vrij zijn als de zanglijsters en muurhagedissen in ons gebied. Echter is deze vrijheid nog niet te combineren met de geldende maatregelen. Vanzelfsprekend zijn er mogelijkheden zoals extra toezichthouders, hekwerken, testen bij binnenkomst, maar dat doet teveel afbreuk aan de beleving. We zullen dus nog even moeten wachten op de eerste editie van de Sphinxmarkt. Wanneer die komt? Dat laten we je dus als eerste weten @sphinxkwartier. Iedereen die zich ondertussen al heeft aangemeld, nogmaals ontzettend bedankt, we nemen contact met jullie op om alles netjes af te handelen en vooruit te kijken naar een ander moment.

Meld je aan
metmet jouwjouw stand!

Helaas is de Sphinxmarkt geannuleerd maar dat betekent niet dat we 'm hopelijk dit jaar alsnog kunnen houden. Werp regelmatig een blik op onze socials en wie weet nodigen we je binnenkort uit om je (opnieuw) aan te melden!

a
a
a
a

Food, Drinks & More

Sink your teeth into the best and most delicious market in Maastricht. Good food, good mood!We'll not only feast your eyes but also provide the best (live) music.

Viva la diversity!

Feast your eyes on the stands with art, modern crafts and unique trinkets. That is the strength of the Sphinx Market; qualitative, diverse and local.

Treasure hunt

The Sphinx market fits the area: unpolished and cheeky. It's a bit like finding treasure among all kinds of (new) inspiring products.

Schat zoeken

De Sphinxmarkt past bij het gebied: ongepolijst en eigenwijs. Het is een een beetje zoals schat zoeken tussen allerlei (nieuwe) inspirerende producten.

Viva la diversiteit!

Kijk je ogen uit bij de stands met kunst, moderne ambacht en unieke snuisterijen. Dat is de kracht van de Sphinxmarkt; kwalitatief, divers en lokaal.

Food, Drinks & More

Zet je tanden in de leukste en lekkerste markt van Maastricht. Good food, good mood! We geven niet alleen je ogen de kost maar zorgen ook voor de lekkerste (live) muziek.

This is Breton’s
creativecreative team.team.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam est